Denne fonduen er perfekt for både connoisseurs og andre osteelskere. Svært populær i Sveits.

INGREDIENSER
Gruyère PDO, Vacherin Fribourgeois PDO, gjær, hvitløk.

*PDO: Protected Designation of Origin
Max. +5° C. Pakket i en beskyttet atmosfære.
Ved oppbevaring under -18 °C vil utløpsdatoen bli forlenget med 6 måneder. Best før: se dato under pakken. Produsert i Sveits.

NÆRINGSINNHOLD per 100 g energi 1590 kj (380 kcal); Lipider 30 g, inkludert mettet fettsyre 18 g; 0 g karbohydrater, hvorav 0 g sukker; Fiber 0 g; Protein 28 g.

Philippe Rochat
Philippe Rochat (29. november 1953 – 8. juli 2015) var en Sveitsisk kokk og eier av Restaurant de L’Hôtel de Ville i Crissier, Sveits. Restaurantens tidligere eier, Frédy Girardet, oppnådde tre Michelin Guide-stjerner, og fikk 16. plass i Restaurant magazine’s 50 Beste Restauranter i Verden 2009.

Chef Rochat lagde sin egen fondue oppskrift som inneholdt et godt utvalg av 10 forskjellige Gruyère og Vacherin oster i forskjellige stadier av modning, basert på en uovertruffen erfaring på smak.

En 3-stjerners Michelin Chef, fra Zurich to Crissier
En tålmodig virtuous
Stjerner, yrkets måleenhet.
Tilbedt av din profesjon, de er hva du drømmer om når du starter.
Når du så har tre av dem er de til konstant bekymring, de må betjenes og fortjenes til enhver tid.
Dette himmelske trianglet er det ultimate symbol på fortjeneste, ære.
En konstellasjon av lykke.

Å drømme en smak.
«Å designe en rett er som å drømme en smak.»
– Philippe Rochat