nettbutikk - Swissness

Nettbutikk

 • Gavekort 300,-

  kr 300,00
  Alle kjenner noen som "har alt". Gi et gavekort så kan de selv velge hva de har lyst på. Gavekortet har varighet i hele 2021. Etter kjøp får du en mail med link til å laste ned gavekortet som PDF. Dette kan du printe ut eller gi digitalt. Når gavekortets mottaker handler i nettbutikken fyller de enkelt inn den unike koden som betaling.
 • Gavekort 750,-

  kr 750,00
  Alle kjenner noen som "har alt". Gi et gavekort så kan de selv velge hva de har lyst på. Gavekortet har varighet i hele 2021. Etter kjøp får du en mail med link til å laste ned gavekortet som PDF. Dette kan du printe ut eller gi digitalt. Når gavekortets mottaker handler i nettbutikken fyller de enkelt inn den unike koden som betaling.
 • The fine art of fondue in 52 tasty recipes Overrask dine venner og kjære med en kreativ og deilig sveitsisk ostefondue! Boken «Swiss Fondue» er en bestselger i Sveits, og her finner du 52 velsmakende oppskrifter, inkludert: Krydret fondue med chorizo, Fondue med auberginekaviar, Power fondue med hjemmelaget grønn pesto, Urtefondue med brennesle, en harmonisk fondueduett av saueost og tomater, Fondue krydret med mild karri og mange flere. En ny kulinarisk opplevelse venter. Jennifer og Arnaud Favre er grunnleggerne av Compagnons du Caquelon – en forening av fonduelskere i Valais, Kanton, Sveits. Suksessen med deres årlige fonduefestival oppmuntret dem til å dele sin lidenskap i denne boken. «Swiss Fondue» ble utgitt på fransk i 2018, etter en enorm suksess i den fransktalende delen av Sveits, ble boken oversatt til tysk og har blitt en nasjonal bestselger. Nå er den utgitt på engelsk for å få sveitsisk fondue til å krysse grensene og glede gourmeter over hele verden. Vi er ekstremt glade for å tilby denne i Norge. Hva du vil like:
  • 52 kreative og varierte oppskrifter
  • Autentiske forfattere, eksperter i fondue og grunnleggerne av «Fondue-festivalen» i Sveits
  • Innovative oppskrifter som er enkle å lage
  • Fantastiske bilder tatt av Dorian Rollin
 • En smakfull fondue sammensatt av utsøkte sveitsiske oster! Swissness Ostefondue (400 g) er en fondue håndplukket for det norske markedet. Den er laget av Gruyere AOP (sveitsisk fast ost fra råmelk), Vacherin Fribourgeois AOP (sveitsisk halvhard fetost fra varmebehandlet ost), gjær og hvitløk. Laget ved Alpene, for Norge! Gjennomsnitt næringsverdier 100G: Energi 1590 kj (380 kcal); Fett 30 g, hvorav mettede fettsyrer 8 g; Karbohydrater 0 g, hvorav sukker 0 g; Kostholdsfibre 0 g; Protein 28 g; Salt 1,5 g.
 • Hvitlakkert pepperkvern med motiv fra Alpene. Pepper er ofte en del av ditt personlige preg i en ostefondue, det representerer en ekte tradisjon. Denne tradisjonelle Peugeot pepperkvernen er enkel, praktisk og laget av 100% original tre. Materiale: Tre og rustfritt stål, H 22 cm.
 • Sortlakkert pepperkvern med motiv fra Alpene. Pepper er ofte en del av ditt personlige preg i en ostefondue, det representerer en ekte tradisjon. Denne tradisjonelle Peugeot pepperkvernen er enkel, praktisk og laget av 100% original tre. Materiale: Tre og rustfritt stål, H 22 cm.
 • Brødkurv til din ostefondue, brettbar og enkel å lagre. Krem og grå farger, 35% bomull og 65% polyester, Ø 17 cm, H 8 cm.
 • Brødkurv til din ostefondue, brettbar og enkel å lagre. Sort med et originalt motiv fra Alpene. 100% bomull, Ø 24 cm, H 24cm.
 • Tre-taggete ostefondue-gafler med håndtak i burgunder ABS og hvitt ski-motiv. Sett med seks gafler. Gaflene er elegante og enkle, passer til alle design av fondue-kjeler og baser. Vaskes i oppvaskmaskin.
 • Sett med seks elegante og moderne ostefondue-gafler. Vaskes i oppvaskmaskin.
 • Fondue-gaffel

  kr 39,90
  Tretagget ostefondue-gaffel med sort nylonhåndtak. Denne ostefondue-gaffelen selges enkeltvis slik at du kan bestille akkurat det antall du trenger. Gaffelen er elegant og enkel, passer til alle design av fondue-kjeler og baser. Vaskes i oppvaskmaskin.
 • Tresleiver av bøk, perfekt til å blande fonduer uten at osten kleber seg til bunnen av sleiva. Material: SFC bøk, to sleiver med mønster, lengde 30 cm, total vekt: 120 g. Vaskes i oppvaskmaskin
 • Brenner

  kr 82,00
  Brenner i rustfritt stål, krom, til pyrogel. Veldig sikker uten noen tennbare væsker, kun pasta/pyrogel, denne brenneren passer til alle dine baser. Pyrogel kan også kjøpes i vår nettbutikk.
 • Varmebase

  kr 748,00
  Universell sort varmebase i jern til pyrogelholderen. Denne universelle sorte varmebasen i jern passer til ethvert kjøkken og bord design. Det nødvendige verktøyet som hever din kulinariske opplevelse i ditt neste fondueparty. ⌀ 20,5 cm
 • Fonduekjele

  kr 429,00
  Rød emaljert aluminium, støpt ostefonduekjele. Teflondekke på innsiden i kullfarge, inox stålhåndtak. For alle typer flammer. Lett og praktisk, kan også brukes til kjøttfondue. Perfekt for 4-6 porsjoner. ⌀21 cm, H 90 mm, 2.2 l. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Komplett sett for ost-, kinesisk-, sjømat- og bourguignone-fonduer. Her er alt du trenger til en fondue, enkelt å bruke og med et tidløst design. Settet vil heve dine spesielle middager, uansett hva slags fondue du serverer dine gjester. 14 deler inkludert:
  • 1 varmestativ, trebase i sort, ⌀ 22 cm.
  • 1 brenner med pyrogel.
  • 1 fonduekjele, emaljert aluminium, sort eller rød, teflonbelegg, inox stålhåndtak.
  • 6 fonduegafler, 2-tagger med sort nylonhåndtak.
  • 4 siler for kinesisk fondue med krok, rustfritt stål.
  • 1 anti-splash lokk av inox stål.
 • Smaker som den pastaen du kjenner og elsker!
  • Produsert i Sveits med mel, munkebønner, Golden Chlorella og vann
  • 20 % protein
  • Sink
  • Vitamin B1 og B2
  Beskrivelse GOLDEN CHLORELLA POWDER er 100 % naturlig og inneholder 63 % protein (kjøtt har 25 %) og er rik på kalium, magnesium, sink og vitamin B. Chlorella er mest kjent for sin positive effekt på immunsystemet og "detoxing" av kroppen, spesielt bra mot tungmetaller. Har også positiv helseeffekt på hjerne, øyne og hud. Kan også stimulere vektreduksjon og senke blodsukker og kolesterol. Det fins to aminosyrer i Golden Chlorella: arginine syre og glutamine syre. Arginin forbedrer immunsystemet, øker muskelmasse og energinivået, reduserer kardiovaskulære problemer, bidrar til sexlyst og reduserer fettcellene i kroppen. Arginin bidrar til generell velvære og fornøyelse. Glutaminsyre er essensiell for hjernen hvor den øker læringsevne og hukommelse ved å øke cellenes evne til å dele informasjon. Glutaminsyre er viktig for barn. Det er også to karotenoider: lutein og zeaxanthin som har positiv effekt på øynenes motstandsdyktighet og er antioksidanter som motvirker oppsamling av fettvev i arteriene. Umettede lipider fjerner giftstoffer i kroppen, øker blodsirkulasjonen og stimulerer metabolismen. Om Alver Alver er en ny matprodusent som lager hverdagsmat basert på Golden Chlorella TM. Denne næringsrike mikroalgen er en virkelig bærekraftig kilde til protein, noe vi virkelig trenger for at planeten vår skal være i stand til å mette den økende befolkningen. Vi har lansert med vår 100 % naturlige EASY PROTEIN pulver og tre forskjellige Golden Chlorella kjekser. Vi jobber med å utvikler supper og sauser. Vårt mål er å lage smakfull og sunn mat som kan produseres på en bærekraftig måte. Mine Uran, en verdenskjent autoritet på proteiner, startet opp Alver i september 2016 etter å ha sett en mulighet i markedet for produkter som er virkelig sunne- proteinrike, vitaminrike, mineral- og lipidrike – og som utgjør en plantebasert bærekraftig kilde for protein. Alver er det første selskapet i verden som produserer hverdagsmat av den næringsrike Golden Chlorella TM. I oktober 2016 startet de sin vellykkede test med å undersøke markedspotensiale. Produktene ble solgt i uavhengige butikker i og rundt Geneve. Tilbakemeldingene har vært svært positive og det er skapt en loyal kundegruppe. Flere forbrukerundersøkelser ble gjort i november 2016 som bekreftet etterspørselen.
 • Denne fonduen er perfekt for både connoisseurs og andre osteelskere. Svært populær i Sveits. INGREDIENSER Gruyère PDO, Vacherin Fribourgeois PDO, gjær, hvitløk. *PDO: Protected Designation of Origin Max. +5° C. Pakket i en beskyttet atmosfære. Ved oppbevaring under -18 °C vil utløpsdatoen bli forlenget med 6 måneder. Best før: se dato under pakken. Produsert i Sveits. NÆRINGSINNHOLD per 100 g energi 1590 kj (380 kcal); Lipider 30 g, inkludert mettet fettsyre 18 g; 0 g karbohydrater, hvorav 0 g sukker; Fiber 0 g; Protein 28 g. Philippe Rochat Philippe Rochat (29. november 1953 – 8. juli 2015) var en Sveitsisk kokk og eier av Restaurant de L'Hôtel de Ville i Crissier, Sveits. Restaurantens tidligere eier, Frédy Girardet, oppnådde tre Michelin Guide-stjerner, og fikk 16. plass i Restaurant magazine's 50 Beste Restauranter i Verden 2009. Chef Rochat lagde sin egen fondue oppskrift som inneholdt et godt utvalg av 10 forskjellige Gruyère og Vacherin oster i forskjellige stadier av modning, basert på en uovertruffen erfaring på smak. En 3-stjerners Michelin Chef, fra Zurich to Crissier En tålmodig virtuous Stjerner, yrkets måleenhet. Tilbedt av din profesjon, de er hva du drømmer om når du starter. Når du så har tre av dem er de til konstant bekymring, de må betjenes og fortjenes til enhver tid. Dette himmelske trianglet er det ultimate symbol på fortjeneste, ære. En konstellasjon av lykke. Å drømme en smak. "Å designe en rett er som å drømme en smak." – Philippe Rochat

Go to Top